2015 jaetut apurahat

Vuonna 2015 apurahaa saivat:

  1. Teatteri Provinssi (ohjaaja Hannele Saari ): Lumikki ja 7 kääpiötä -näytelmään ja sen tuotantokustannuksiin 500 euroa. Sillä halutaan tehdä nuorille samanvertainen tuotanto, kuin muille teatterintekijöille.
  2. Maritta Lehtiö. ”Älä minnuu unoha” uudistetun runokirjan painatukseen 350 euroa. Salon seudulla on paljon karjalaisia ja kirjan tavoitteena on Karjalan murteen säilyttäminen.
  3. Salo-Lasten Laulukaupunki ry (pj. Siv Ilola ): 650 euroa rintanappikoneen hankintaan. Yhdistys tarjoaa lapsille erilaisia esiintymismahdollisuuksia ja rintanapit ovat oiva palkitsemiskeino lapsille.
  4. Pro Rantakivet ry (pj. Päivikki Frank ) kulttuuritalo Villin ulkomaalaukseen 1000 euroa.
  5. Särkisalon vanhustentaloyhdistys ry, (projektikoordinaattori Päivi Lindeman): yhteislaulutilaisuuksien säestäjän palkkioihin 500 euroa.
  6. Kisko-seura ry (varapj Marja-Leena Lindgren): kesäisen kulttuuri toiminnan tukemiseen 500 euroa. Toijan kivimakasiinissa järjestetään valokuvanäyttely, Romania Dreams taidenäyttely, runotapahtumia sekä Georg Ots -teemalla konsertti.
  7. Musiikkiyhdistys Leticia ry, (kuoronjoht. Saara Kemppainen ): Joululevyn toteutukseen 1500 euroa.
  8. Salon palloilijat ry, (Mikko Puusa): SALPA ry:n 60-v. juhlavuoden taidenäyttelyn järjestämiseen 500 euroa. Juhlaan kerätään valokuvia Salpan toiminnasta ja merkityksestä salolaisille.
  9. Salon Syty ry, (toiminnanjoht. Eija-Riitta Hilska) jäsenyhdistysten jäsenille suunnattuun Luovuuden iloa ja voimaa -projektiin 1000 euroa. Tavoitteena on antaa vapaaehtoisille ja aktiivitoimijoille uusia ideoita ja virikkeitä toteutettavaksi, ja rahaa tarvitaan ohjaajan materiaali-, matka- yms kuluihin.
  10. Salon Seudun Reserviupseerit ry, (pj. Antti Vuoristo) v. 2017 juhlavuoden hankkeelle, koulutustarjonnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi sekä nuorten tavoittamiseen 500 euroa.